Martinique

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Martinique

Ingatlan eladó Martinique

A Martinique egy keserű karibi sziget, amely a Kis-Antillák szigetcsoportjának része. A franciaországi és a nyugat-indiai hatások különleges keveréke jellemzi Franciaország kultúráját. A legnagyobb városa és fővárosa Fort-de-France. Martinique a Karib-térség Kis-Antilláin található.

A sziget gyönyörű irodalmi hagyományokkal rendelkezik, zenei és gasztronómiai, évente sok külföldi részt vesz a fenséges strandok és a kulturális kereszteződésében.

Sokan azok, akik letelepedni, élni és dolgozni kívánnak a karibi térségben, az európai polgárok számára, a Martinique egyértelműen az egyik legkívánatosabb úticél.

A legjobb városok, hogy keresni egy ingatlan eladó Martinique: a főváros, Le Carbet és Saint-Pierre.

Ha egy Martinique-i ingatlanot keres egy csendes helyen, választhat Le Carbet-t.

A Le Carbet egy olyan város, amely Fort-de-France és Saint-Pierre között található, a Karib-tenger vizei mellett, a Pelée-hegy lábánál, amely aktív vulkán. Körülbelül 3.700 lakosa van "carbetianosnak" nevezve. A neve a Carbet folyóról szól, mert itt találkozik a szájával.

Ha szeretne egy ingatlant értékesíteni Martinique-ben, és szüksége van egy történelmi lélek helyére, akkor választhat Saint Pierre-et.

Saint Pierre város a Karib-tenger partján fekszik, Martinique szigetének északnyugati részén. 1635-ben alapította Pierre Belain d'Esnambuc, és Martinique fővárosa lett, 1902-ig a Montaña Pelée pusztító vulkanikus kitörése teljesen elpusztította, lávába temették, és 30 000 lakost halt meg. A város eddig egy gyarmati stílusú építészeti örökség volt, ezért nevezték el "az Antillák Kis Párizsának"; ma "a huszadik század Pompeiusának" nevezik.

Ha érdekli a Martinique eladó ingatlanok, akkor választhat a különböző típusú.

A mai Martinique-ban eladásra kínált ingatlanok általában nagy felújított gyarmati házak, amelyek lenyűgöző kertekkel rendelkeznek.

  •  
    Martinique-ba költözés. Expatriate és Martinique-ban él

        A nyár jön, és nagy meglepetésünk van az Ön számára. Lehetővé teszi, hogy radikálisan megváltoztassuk az életedet, egyszerű egyirányú belépéssel a világ egyik legszebb karibi célpontjába. A karibi szigetcsoport szívében valójában léteznek olyan szigetek, amelyek egyedülálló és gazdag lehet ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Villa F4 típusú hacienda egy 602 m2 telken, lélegzetelállító kilátással a Karib-tengerre és a hámozott hegyre. A földszinten fel van szerelve egy fede...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB